Metal Termo Industry

Str. Humorului, nr. 85, loc. Moara Nica

Ferestre de mansarda

Atunci cand vrei sa achizitionezi ferestre de mansarda pentru noua ta locuinta, indreapta-ti mereu atentia catre cele fabricate de producatori cu renume pe piata de specialitate, deoarece numai acestea iti garanteaza functionalitate perfecta, eficienta maxima si fiabilitate sporita. Aceste aspecte caracterizeaza cel mai bine modelele de ferestre mansarda Fakro, care va stau la dispozitie si prin Metal Termo Industry. 

Deoarece misiunea companiei este de a oferi clientilor sai doar solutii eficiente traduse prin produse de top, alegerea ferestrelor Fakro nu este deloc surprinzatoare. Usor de utilizat, perfect functionale si cu proprietati izolante excelente, tipurile de ferestre mansarda Fakro intotdeauna reprezinta o alegere inspirata si o investitie inteligenta pentru siguranta si confortul tau si al familiei tale.

Acestea sunt prevazute cu geam securizat, iar feroneria si cerceveaua intarita contribuie la rezistenta si duritatea produselor. Cu un design simplu, culori variate si multiple variante de deschidere, pot fi achizitionate la preturi avantajoase prin Metal Termo Industry. 

Ferestrele de mansarda nu mai reprezinta azi un accesoriu, astfel, acestea se prezinta pe piata constructiilor ca fiind o cerinta mai ales in cazul cladirilor nou construite. Metal Termo Industry va ofera la preturi competitive ferestre de mansarda marca FAKRO. Aceasta colaborare prezinta pentru societatea noastra un nou obiectiv bine conturat, astfel oferim in continuare produse de cea mai buna calitate.

“Firma Fakro a fost infiintata in anul 1991 in Polonia. Astazi este unul dintre primiii producatori de ferestre de mansarda din lume, avand 15 % cota parte din piata mondiala.”

Ferestrele de mansarda FAKRO prezinta siguranta atat pentru persoanele care lucreaza pe acoperis cat si pentru persoanele care locuiesc in mansarda. Geamul securizat, feroneria intarita si cerceveaua ranforsata transforma fereastra FAKRO in topSafe FAKRO.

Ferestrele de mansardă FAKRO sunt produse de TOP, fabricate din materie primă de cea mai bună calitate, pe baza celor mai noi tehnologii, ceea ce asigură trăinicie şi eficienţă (fiabilitate, siguranţă, funcţionalitate şi parametri izolatori excelenţi).

Lasa un comentariu
Alte produse
Membrane cu bitum Membrane cu bitum
Membrane cu bitum
Metal Termo Industry pune la dispozitia clientiilor o gama variata de membrane cum ar fi: Membrane din bitum SBS Cu autoprotecţie Fără autoprotecţie Membrane…
Tigla metalica Tigla metalica
Tigla acoperis
In materie de invelitori acoperis, una din propunerile Metal Termo Industry este tigla metalica, material ce prezinta o serie variata de avantaje deloc…
Tabla tip tigla Tabla tip tigla
Tigla acoperis
Tabla tip tigla pentru acoperis, care de asemenea poate fi utilizata si pentru placari ale peretilor sau realizarea de garduri, gasesti in oferta…
Tigla metalica cu piatra Tigla metalica cu piatra
Tigla acoperis
Confera acoperisului tau un plus de eleganta si o rezistenta sporita cu tigla metalica acoperita cu piatra naturala de la Metal Termo Industry! Daca…