Lemniko

Str. Preot Bucur Ioan, nr. 26, sat Dascalu, comuna Dascalu, jud. Ilfov

Discuri Montessori intrepatrunse din lemn – jucarii

Discuri Montessori – jucarie material didactic:

  • 5 cm diametru/disc
  • jucaria discuri Montessori este formata din doua discuri intrepatrunse
  • 1.9 cm grosimea discurilor

Varsta recomandata: 6 luni – 1 an

Discuri Montessori – doua discuri din lemn intrepatrunse – material didactic jucarii

Aceste discuri Montessori pe care noi le manufacturam sunt facute din lemn de tei, slefuit si netratat cu substante chimice.

Recomandam folosirea discurilor dupa varsta de 6 luni atunci cand copilul incepe sa paseze obiectele dintr-o mana in alta. Acest transfer ajuta la dezvoltarea echilibrata a emisferelor cerebrale ale copilului.
O jucarie este formata din doua discuri de lemn de tei intrepatrunse, cu diametrul de 5 cm. Sunt prinse perfect echilibrat si sunt facute dintr-o esenta moale dar nu sfaramicioasa.

Atentie: exista cateva firme si persoane fizice pe forumuri, care vand discuri asemanatoare facute din placaj sau rasinoase. Chiar daca formajucariei Montessori nu permite inghitirea jucariei indiferent din ce material ar fi facut daca respecta aceste dimensiuni, atentie mare insa la materialul din care sunt facute pentru ca orice copil de 6 luni va baga totul in gura pana la varsta de 1 an. In tara noastra doar teiul si fagul pot fi folosite la executarea jucariilor din lemn. Restul nu sunt recomandate. Rasinoasele sunt toxice din cauza rasinilor.

Acest produs este un material didactic, nu este o jucarie. Nu este recomandat copiilor sub 3 ani nesupravegheati. Aceste discuri sunt in general recomandate in mai multe carti de activitati Montessori pe care le puteti achizitiona din librarii.

Acest produs nu necesita precomanda. Se livreaza in maxim 2 zile si este facut de fabrica de jucarii din lemn Lemniko, in Romania, in comuna Dascalu, judetul Ilfov.

Lasa un comentariu
Alte produse
Animalute din lemn suport foto/carti de vizita Animalute din lemn suport foto/carti de vizita
Animalute din lemn
Animalute din lemn suport foto/carti de vizita in forma de: soricel ursuleti ratusca girafa pisicuta albinuta
Calut din lemn Calut din lemn
Animalute din lemn
Acest calut din lemn are un design modern, margini rotunjite și culori bogate. Atât pentru joaca în casă, în gradină sau nisip,…
Jucarie Tir din lemn Jucarie Tir din lemn
Camioane din lemn
O nouă aventură pentru copii! Solid și foarte frumos finisat, un tir din lemn este pe placul oricărui copil, fie el mai mic sau mai mare. Este…
Basculantă din lemn cu trailer Basculantă din lemn cu trailer
Camioane din lemn
Distracție dublă! Pe lângă basculanta din lemn cu trailer frumos finisată și bogat colorată, trailerul aduce un plus de interes pentru…