Midanif S.r.l.

Strada a XIV-a, Nr. 40

Cuvertura de cacao Ana

Cuvertura ANA este o cuvertura cacao recomandata spre utilizare generala in laboratoarele de cofetarie si patiserie pentru realizarea torturilor si a prajiturilor. Produsul se caracterizeaza prin culoarea maro cu luciu excelent, gustul placut de ciocolata precum plasticitata si comportamentul bun in diverse aplicatii. Se topeste la cca 38 grd C in vase de topire sau in baie marina. Se mixeaza usor cu uleiuri sau frisca sau in alte combinatii specifice, fiind un ingredient indispensabil in prepararea produselor de cofetarie.
Lasa un comentariu
Alte produse
Creme pentru patiserii Midanif Creme pentru patiserii Midanif
Creme ciocolata
Cremele Midanif sunt produse sub denumirea "ANAMIA" sub diferite forme. Acestea sunt destinate producatorilor de corissante si cornuri cu ciocolata…
Crema termostabila Anamia Crema termostabila Anamia
Creme ciocolata
Crema termostabila Anamia este special conceputa pentru utilizarea in patiserii, brutarii si cofetarii. Acesta este destinata producatorilor de croissante…
Crema tartinabila cu pasta de alune Anamia Crema tartinabila cu pasta de alune Anamia
Creme ciocolata
Crema cu pasta de alune Anamia este special conceputa pentru utilizarea in patiserii, brutarii si cofetarii. Crema are culoare maro, gust placut de cacao…
Crema de ciocolata Crema de ciocolata
Creme ciocolata
Crema de ciocolata Anamia tartinabila disponibila la galeata de 1Kg si 5Kg.