Valedo Systems

Str. Theodor Pallady nr 50, sector 3, Bucuresti

Copertine batante

Copertinele cu brate batante se utilizeaza in special cu rolul de a umbri balcoanele si ferestrele, dar si de a reduce tempperatura din interiorul locuintei.
Caracteristica lor principala este aceea ca deschiderea se  poate face atat inclinat, cat si vertical, in aceeasi cursa.

Principiul de functionare al copertinelor este sustinut de bratele batante prevazute cu arcuri in interiori care permit torsionarea materialului la extindere si elasticitatea copertinei la retractare.
Pentru o actionare facila si comoda puteti opta pentru actionare electrica, insa daca preferati sistem de actionare manual puteti opta pentru acesta.
Materialele textile pe care le utilizam pentru executia copertinelor sunt de calitate superioara, impermeabile si rezistente, disponibile in mai multe modele si culori.

Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa luati legatura cu reprezentantii companiei noastre. Va asteptam cu interes solicitarile si va asiguram ca nu veti regreta alegerea facuta!

Lasa un comentariu
Alte produse
Inchideri terase Inchideri terase
Inchideri terase
Inchiderile pentru terase, pentru balcoane, terase sau compartimentarile interioare glisante sunt realizate de catre echipa Valedo Systems in acord cu…
Rulouri transparente casetate Rulouri transparente casetate
Inchideri terase
Rulourile transparente casetate se utilizeaza pentru inchiderea foisoarelor, teraselor si a balcoanelor, asigurand acestora nu doar un aspect estetic…
Ruloruri transparente simple Ruloruri transparente simple
Inchideri terase
Valedo Systems a inclus in oferta sa si rulourile transparente simple care sunt recomandate pentru inchiderea foisoarelor, a teraselor si balcoanelor.…
Copertine retractabile Copertine retractabile
Copertine
Copertinele retractabile pe care Valedo System le ofera spre vanzare reprezinta solutia ideala atunci cand sunteti in cautarea unor sisteme de umbrire…