Sabaki

Str. Raului, nr.214

Ciment Holcim

18.50 RON

Construiesti o casa nu pentru ani, ci pentru generatii si trebuie sa ai incredere ca, pentru a reusi sa ridici o constructie durabila, faci cele mai bune alegeri. Cimentul Structo Pluseste alegerea ideala pentru toate tipurile de constructii rezidentiale, un produs recomandat de:

1. Clasa de rezistenta superioara, ce depaseste rezistentele finale cerute de standard - 42,5 N/mm2

2. Calitate inalta si constanta, garantata de

 • cele mai bune tehnologii disponibile in fabricile Holcim Romania
 • experienta de peste 100 de ani in domeniu a grupului Holcim
 • investitiile permanente pentru reducerea emisiilor de CO2 si pentru protectia mediului
 • certificarea BES 6001, dovada a faptului ca Structo Plus este produs intr-o maniera responsabila si durabila, de la aprovizionarea de materii prime pana la productie.
 • cea mai profesionista echipa din industrie

 

3. Un produs de referinta in proiecte de anvergura: elemente de structura pentru blocuri, hoteluri, spitale, centre comerciale si industriale, poduri si pasaje ridicate in ultimii ani in Romania  cu acelasi ciment pe care il ai la dispozitie pentru a construi case durabile: sacul Structo Plus.

Cu Structo Plus ai mai mult decat ciment. Ai solutia sigurantei si rezistentei!

 • Construiesti durabil deoarece betonul realizat cu Structo Plus umple rapid si eficient cofrajele, inglobeaza perfect armatura si nu are defecte ascunse.
 • Ai incredere in rezultatul muncii tale vazand ca suprafetele elementelor turnate cu cimentul Structo Plus sunt compacte si netede.
 • Esti mai eficient pentru ca betonul realizat cu Structo Plus se toarna si se compacteaza rapid si usor.
 • Economisesti timp pentru ca poti decofra mai repede betonul din elementele turnate cu Structo Plus.
 • Construiesti in orice anotimp, chiar si in perioadele friguroase.
   

Poti folosi Structo Plus la:

1 Elemente si structuri monolite din beton simplu si beton armat pentru constructii civile: fundatii, stâlpi, grinzi, plansee, pereti interiori si exteriori, scari etc.

2. Produse prefabricate: elemente de zidarie, pavare, placare

3. Sape curente

Structo® Plus -  CEM II/B-M (S-LL) 42,5 N - este un ciment Portland compozit cu rezistenta initiala uzuala. Principalii constituenti, conform SR EN 197-1:2002, sunt clincherul Portland (K) intre 65 - 79% si un adaos mixt de de zgura granulata de furnal (S) si calcar (LL), ambele insumand 21 - 35%

Lasa un comentariu
Alte produse
Teava PVC 32 Teava PVC 32
Canalizari
Teava PVC 32  Dimensiuni disponibile 0.5 ml, 1 ml , 2 ml , 4 ml
Lambriu decor 250 Q Lambriu decor 250 Q
Lambriuri
Lambriu cu lăţimea de 250 mm, este ofert în gama coloristică în mai multe colecţii, cu deor care imită printre altele marmură sau lemn natural.…
Lambriu maron Lambriu maron
Lambriuri
Lambriu cu lăţimea panelului de 105 mm (lăţimea de acoperire 100 mm), este ofert în colecţia de decor imitaţie de lemn şi culori albe sau maron.…
Lambriu alb Lambriu alb
Lambriuri
Lambriu cu lăţimea panelului de 105 mm (lăţimea de acoperire 100 mm), este ofert în colecţia de decor imitaţie de lemn şi culori albe sau maron.…