Caffe Soft

Str.Viitorului

Automate cafea Necta Venezia Silver, LX

650 RON
Necta Venezia Silver si Venezia LX Aparate revizionate in stare foarte buna. nu contin sisteme de plata. Automat cafea necta venezia silver, lx exista atat in varianta de cafea instant cat si in varianta espresso. Este cel mai folosit automat de cafea de pe piata de vending hot, acest fapt fiind dat de fiabilitatea sa cat si de autonomia mare de 500 pahare. Faceti click pe imagine pentru detalii tehnice Venezia exista atat in varianta de cafea instant cat si cea de cafea boabe. Este cel mai folosit automat de cafea de pe piata de vending, acest fapt fiind dat de fiabilitatea sa cat si de capacitatea de 500 pahare (poate face 500 bauturi calde de la o umplere la alta). Acest automat de cafea este folosit in spatii mari, unde consumul este ridicat. Prepara bauturile mai repede ca si timp, fiind astfel imbunatatit fluxul de persoane care-si pot ridica produsul dorit.
Lasa un comentariu
Alte produse
Automat bauturi reci Necta Smart Automat bauturi reci Necta Smart
Automate Bauturi Reci Vra
Automate bauturi reci si snack Necta Smart, complete functionale dar nerevizionate. import italia, pentru cantitate se ofera discount pret fara tva
Automat bauturi reci Wurlinzer Deli Automat bauturi reci Wurlinzer Deli
Automate Bauturi Reci Vra
Automate de bauturi reci si snack wurlinzer deli complete functionale dar nerevizionate. se vand cum vin din italia, la cantitate mai mare pret negociabil.
Automate bauturi reci Bianchi Technomet Automate bauturi reci Bianchi Technomet
Automate Bauturi Reci Vra
Automate bauturi reci second hand Bianchi Technomet, complete, in stare foarte buna, nerevizionate cum vin din Italia. pentru mai multe bucati se ofera…
Automat bauturi reci si snack Fas 480 Automat bauturi reci si snack Fas 480
Automate Bauturi Reci Vra
Automate bauturi reci si snack Fas 480, fas Duetto Young, FAS. Automatele de bauturi reci FAS sunt complete dar nerevizionate, in stare buna.