Caffe Soft

Str.Viitorului

Automat cafea Saeco Rubino 200

690 RON
Saeco Rubino 200 revbizionat ca nou, numai 3000 de selectii vandute. nu contine sistem de plata Saeco Group 200 este noul automat produs de Saeco destinat locatiilor mijlocii. Furnizeaza in mod complet automat paharele, zaharul si paletele si cu o autonomie de 200 de pahare se plaseaza in varful categoriei sale. Cu dimensiuni reduse,  iese in evidenta prin usurinta de exploatare. Modelul "espresso"  prezinta un design rafinat si ofera pana la 8 feluri de bauturi calde.
Lasa un comentariu
Alte produse
Automat bauturi reci Necta Smart Automat bauturi reci Necta Smart
Automate Bauturi Reci Vra
Automate bauturi reci si snack Necta Smart, complete functionale dar nerevizionate. import italia, pentru cantitate se ofera discount pret fara tva
Automat bauturi reci Wurlinzer Deli Automat bauturi reci Wurlinzer Deli
Automate Bauturi Reci Vra
Automate de bauturi reci si snack wurlinzer deli complete functionale dar nerevizionate. se vand cum vin din italia, la cantitate mai mare pret negociabil.
Automate bauturi reci Bianchi Technomet Automate bauturi reci Bianchi Technomet
Automate Bauturi Reci Vra
Automate bauturi reci second hand Bianchi Technomet, complete, in stare foarte buna, nerevizionate cum vin din Italia. pentru mai multe bucati se ofera…
Automat bauturi reci si snack Fas 480 Automat bauturi reci si snack Fas 480
Automate Bauturi Reci Vra
Automate bauturi reci si snack Fas 480, fas Duetto Young, FAS. Automatele de bauturi reci FAS sunt complete dar nerevizionate, in stare buna.