Lemniko

Str. Preot Bucur Ioan, nr. 26, sat Dascalu, comuna Dascalu, jud. Ilfov

100 de activităţi montessori pentru învăţarea scrierii şi citirii

100 de activităţi montessori pentru învăţarea scrierii şi citirii

Perioada cuprinsă între trei şi cinci ani, este perioada ideală în care copilul tău poate învaţă să scrie şi să citească. Având o vârstă fragedă şi curiozitatea fiind primcipala trăsătură care îl  caracterizează, va invata să scrie şi să citească jucându-se, fără nici cel mai mic efort. Este foarte important, desigur, să ştii cum să îl stimulezi ca să îi îndrepţi atenţia către aceste activităţi, iar cartea „100 de activităţi montessori pentru învăţarea scrierii şi citirii” este exact ce ai nevoie.

Suntem agresaţi de informaţii din toate direcţiile, de la oameni de toate felurile, însă trebuie să fim atenţi la selecţie, să luăm în calcul cine răspândeşte informaţiile. Cărţile montessori sunt volume care au în spate o ştiinţă şi un studiu minuţios în care te poţi încrede atunci când simţi că nu stăpâneşti metode psiho-pedagogice complexe, nu ezită să apelezi la un ghid profesionist.

În acest volum vei găsi 100 de activităţi interactive care îl vor face să realizeze printr-un demers logic, cum literele se leagă în cuvinte iar cuvintele în poveşti. Pedagogia montessori se bazează pe ideea conform căreia copilul îşi dezvoltă inteligenţa prin intermediul simţurilor şi traversează „perioade senzitive” în care îşi mobilizează intreagă energie pentru a descoperi anumite cunoştinţe. Cartea conţine un caiet detaşabil cu litere, pentru fabricarea propriului alfabet mobil.

Totul se rezumă la timp, este o chestiune de timp până când copilul tău va ştii să scrie şi să citească iar tu nici nu vei realiza cum s-a întâmplat totul pentru că vă veţi distra împreună, în cel mai creativ şi educativ mod.

Credem că aproape a sosit timpul că tu să îi pregăteşti lista cu cărţile tale preferate, ale prietenelor, fraţilor şi ale tuturor apropiaţilor pentru că va devora, litera cu litera, fiecare imagine vizuală, tactilă şi olfactivă care se va ivi, din fiecare volum care îi va sta la îndemână.

 

Lasa un comentariu
Alte produse
Animalute din lemn suport foto/carti de vizita Animalute din lemn suport foto/carti de vizita
Animalute din lemn
Animalute din lemn suport foto/carti de vizita in forma de: soricel ursuleti ratusca girafa pisicuta albinuta
Calut din lemn Calut din lemn
Animalute din lemn
Acest calut din lemn are un design modern, margini rotunjite și culori bogate. Atât pentru joaca în casă, în gradină sau nisip,…
Jucarie Tir din lemn Jucarie Tir din lemn
Camioane din lemn
O nouă aventură pentru copii! Solid și foarte frumos finisat, un tir din lemn este pe placul oricărui copil, fie el mai mic sau mai mare. Este…
Basculantă din lemn cu trailer Basculantă din lemn cu trailer
Camioane din lemn
Distracție dublă! Pe lângă basculanta din lemn cu trailer frumos finisată și bogat colorată, trailerul aduce un plus de interes pentru…